Szerelem Valentin-napra?

Szerelem

Szerelem Valentin-napra – varázsolj valódi szerelmet az életedbe!

Közeleg az év legszerelmesebb napja, a Valentin-nap és Te pedig egyedül vagy? Vagy lennének jelöltek, de nem tudod eldönteni, hogy melyik lenne a megfelelő pár? Olvasd el írásunkat és meríts belőle ötleteket, hogyan tudsz minél előbb szerelmet varázsolni életedbe, hogy a következő Valentin-napot már egy boldog párkapcsolatban tölthesd el! Hiszen a szerelem mindenkinek jár!

szerelem
Valentin-nap

A kristályokat, melyekről a cikkünk szólni fog, évezredek óta szent és varázserővel bíró tárgyaként tisztelték a történelem során. Varázslók, sámánok, boszorkányok, uralkodók, királyok és királynők hatalmas becsben tartották ezeket e ritka ásványokat. Részesei voltak a szertartásoknak, rituáléknak, de büszkén viseleték őket hivalkodó ékszereikben és helyet kaptak a gyógyító szokásokban is. Szerepeltek az ünnepekben, jelen voltak a mindennapokban és hozzájuk fordultak, ha nagy baj érte őket. Ismerték hatásaikat, tisztelték, félték és aktívan használták őket.

A mai modern korban az őket övező tisztelet egy kissé megkopott. Sokan azt gondolják, hogy a számítógépek, okosórák és különféle randi applikációk korában már elavultak a régi tippek, már kimentek a divatból a természet erejét középpontba állító praktikák- és ez talán így is van, vagy mégsem? Tarts velünk és ismerd meg, hogy milyen ősi erővel bírnak a féldrágakövek az emberi kapcsolatokra és a szerelemre, aztán döntsd el magad, hogy érdemes-e becsempészni életedbe erejüket!

szerelem
Szerelem Valentin-napra

A teljes good vibes kristálypalack repertoár alkalmas a szerelmi életed felturbózására, jelen cikkünkben azonban kifejezetten az ametiszt jótékony hatásairól fogunk írni. Ismerd meg, hogy e kő ereje milyen erős pozitív hatással lehet szerelmi életedre!

Az ametiszt talán a legerősebb támogató kristály, ha a célod egy jólműködő és boldog szerelem bevonzása. Rengeteg olyan jótékony hatással rendelkezik, mely elősegíti, hogy rendet teremtve önmagadban a vágyaid és vonzásaid közt, végre a számodra megfelelő partnert hívhasd be az életedbe.

Szerelem Valentin-napra? - good vibes

De lássuk, hogyan teszi mindezt!

KAPCSOLÓDÁS VALÓDI ÖNMAGUNKKAL:

Minden jó kapcsolat alapja az önmagunkkal való kapcsolódás. Ha magunkkal nem tudunk kapcsolódni, ugyan hogy is várhatnánk el, hogy mások tudjanak hozzánk kapcsolódni? Az ametiszt drágakő jótékony rezgései támogatnak abban, hogy valamely saját elmélyült szertartásod során mélyebbre és mélyebbre tudj hatolni önmagad rétegeiben, ezáltal kapcsolódva önnön magadhoz. Lehet az meditáció, relaxáció, jóga, vagy egy egyszerű mindfulness gyakorlat, a good vibes ametiszt kristálykulacsod mindig nagyszerű segítőd lesz ezekben a helyzetekben.

belső béke

BELSŐ BÉKE MEGTALÁLÁSA:

Miután kapcsolatba kerültél önmagaddal, nem árt, ha elengedsz minden negatív érzést, gondolatot, hogy teljes valódban átjárhasson a pozitív rezgés. Nem elég ugyanis várni, hogy megtaláljon minket a tökéletes pár, tennünk is kell érte.

Ennek a nagyszerű kőnek a segítségével sokkal könnyebben tudjuk elengedni a minket ért régi sérelmeket, melyek már nem szolgálnak minket. Közelében sokkal nagyobb erőt és hajlandóságot fogunk erre érezni és ha esetleg valamiféle gát van bennünk, mely eddig nem engedte, hogy megszabaduljunk ezektől a negatív gondolatoktól, a good vibes kristálypalackban készített kristályelixír épp nekünk van kitalálva. Néhány napos intenzív fogyasztása felér egy lelki tisztítókúrával és hatására minden apró, vagy nagyobb sérelmünknek búcsút tudunk inteni. Elengedhetjük a sérelmeket, haragot, feszültséget, vagy a régi, nyomasztó emlékképet a múltból. Így megtisztulva már sokkal nagyobb valószínűséggel tudunk egy olyan társba beleakadni, aki hozzánk való.

MEGNÖVEKEDETT INTUÍCIÓ:

Manapság rengeteg kapcsolódásra alkalmas helyszín, rendezvény, applikáció van. Bővelkedünk a lehetőségekben. Mégis néha nagyon nehéz jól választanunk. Ebben is támogatni tud a kő, hiszen az intuitív megérzéseid erősödésével olyan dolgokat is meg tudsz érezni, amit máshogy nem biztos, hogy lehetőséged lenne. Engedd meg, hogy megérzéseid vezessenek a párkeresés kapcsán is. Ha valódi önmagaddal összhangban élsz és képes vagy hallgatni a belsőd szavára, teljesen bizonyos lehetsz benne, hogy sokkal jobb döntéseket fogsz hozni párkapcsolati tekintetben is, mint korábban. Vidd magaddal a good vibes ametiszt kristálykulacsodat és fogyasztd lelkesen a benne készült kristályelixíred! Rajta hát, gyakorold a belső hangod meghallását!

szerelem

Az ametiszt tehát ezekkel a lépésekkel támogatja meg azt a folyamatot, amin már Te magad is ügyködsz- vagyis, hogy egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatot hívj be életedbe! Ha szeretnél többet megtudni erről a csodálatos kristályról, olvasd el cikkünket az ametiszt jótékony hatásairól ITT, az ametiszt lelki hatásairól ITT és az ametiszt tulajdonságairól ITT, vagy az ametiszt spirituális hatásairól ITT! Használd szeretettel a good vibes kristálykulacsot és járj sikerrel!

good vibes- good life

Kapcsolódó cikkek

boldog kapcsolat

A boldog kapcsolat titka

A boldog kapcsolat titka – hogyan teremts boldog emberi kapcsolatokat magad köré? Az emberi kapcsolatoknak sokféle felfogása létezik. Sok pszichológus, filozófus, orvos, közgazdász, politikus, jógaoktató

Tovább olvasom
Szerelem

Szerelem Valentin-napra?

Szerelem Valentin-napra – varázsolj valódi szerelmet az életedbe! Közeleg az év legszerelmesebb napja, a Valentin-nap és Te pedig egyedül vagy? Vagy lennének jelöltek, de nem

Tovább olvasom
A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító hatása Önismereti, vagy spirituális utadon haladsz? Ezen az úton az összes kő közül talán a hegyikristály lehet a legnagyszerűbb kísérőd. Nem véletlen,

Tovább olvasom
Az ametiszt lelki hatásai

Az ametiszt lelki hatásai

Korábbi cikkeinkben már olvashattál az ametiszt legfontosabb tulajdonságairól, jótékony- és spirituális hatásairól. (ITT– ITT és ITT). Most nézzük meg az ametiszt lelki hatásait, vizsgáljuk meg,

Tovább olvasom