A hegyikristály jótékony hatásai

hegyikristály jótékony hatásai

A hegyikristály jótékony hatásai

A good vibes hegyikristály kristálypalack nem véletlen kapta a „THE CLEAR FOCUS”, vagyis a „Tiszta fókusz” elnevezést. Fő támogató ereje a tiszta és fókuszált gondolatok létrejötténél, valamint ezek hatékony manifesztálásánál fejti ki.  Ennél azonban sokkal többet is tud!

A hegyikristály jellemzői

A hegyikristály a szilícium-dioxid fehér színű, sok helyen átlátszó, tiszta kvarcváltozata. Színtelenségét éppen ez a tisztaság adja, hisz kristályszerkezetében semmiféle szennyeződés nem található. A többi színpompás kristály különféle színét ugyanis éppen ezek a szennyeződések okozzák.

A valódi hegyikristály könnyen felismerhető- legtöbbször félig átlátszó, félig pedig felhő szerű „repedésekkel” tarkított. ritka esetben egy-egy szivárvány színben játszó törésvonal is megfigyelhető benne.

A hegyikristály jótékony hatásai
A hegyikristály jótékony hatásai

Ha bővebben olvasnál a hegyikristály tulajdonságairól, ITT megteheted.

A hegyikristály elixír

A kristály elixír fogyasztása a legalkalmasabb módja a kristályok pozitív hatásaink kinyerésére. Ez frekventáltan igaz a hegyikristály esetében. Mivel ezt a követ tartják a követ ultimate mesterének, ezért a belőle készített elixír rendelkezik talán a legkomplexebb és legsokoldalúbb hatásmechanizmussal. Mindennapos fogyasztása támogat minket mind testi, mind pedig lelki síkon, hogy egy kiegyensúlyozottabb és tudatosan fókuszáltabb életet élhessünk. Energetikailag és mentálisan is kiegyensúlyoz és támogatja a teljes test csakra- és immunrendszerét.  

Hogyan készítsünk kristályelixírt?

A good vibes kristálypalack segítségével akár néhány perc alatt egyszerű tisztított vízből kristályelixírt készíthetsz magadnak. A kristálypalackot egyszerűen töltsd fel vízzel, majd – a legjobb hatás érdekében – kb 10 percet. 10 perc után már fogyaszthatod is a saját kristályelixíred! A hegyikristály kulacsod naponta akárhányszor újratöltheted- egyedül a kristályod tisztítására és feltöltésére kell odafigyelned heti, vagy havi rendszereséggel. Az ehhez szükséges lépésekről ITT olvashatsz bővebben.

hegyikristály kulacs
good vibes hegyikristály kulacs

Fontos azonban kiemelni, hogy a kristálypalackban készíthető kristályelixír nem számít gyógyszernek, sem pedig gyógyhatású készítménynek. A kristályok évezredek óta ismert és elismert pozitív hatásai érvényesülnek ilyenkor! Azt tanácsoljuk, hogy ha bármilyen testi, vagy lelki panaszod van, mindenképp fordulj orvosodhoz és konzultálj vele.

A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító ereje nagyon sokoldalú. Kezdve a sort ott, hogy egyfajta mesterkulcsként működik, vagyis fokozza az összes többi kristály jótékony hatását. Itt élhetünk a prizma hasonlatával, melyen ha átsüt a nap, felerősíti annak hatását és szivárvány színűen meg is jeleníti a fény különböző alkotóelemeit. A hegyikristály is ilyesmi módon működik. A hegyikristály energia már önmagában is nagyon erős. Egyéb ásványokkal, drágakövekkel kölcsönhatásban azonban ragyogó égi jelenséget alkot és az így eredményezett hatások a szivárvány minden színében pompáznak. Éppen ezért ősidők óta a legismertebb és legerősebb gyógyító kőnek számít, ezért nevezik Fényhozónak és Mester gyógyítónak is. A hegyikristály gyógyhatásait szinte lehetetlen felsorolni, hiszen szinte minden életterületen fellelhető hatása.

A hegyikristály jótékony hatásai

A hegyikristály élettani hatásai

A hegyikristály a jóllét köve, mely szinte bármely élettani területen ki tudja fejteni pozitív hatását.

Mivel mindegyik csakrával szoros összeköttetésben áll, így bármelyik csakránál hatásos, ebből kifolyólag egyik központi tulajdonsága, hogy egyensúlyba hozza a csakrákat. Mindez testi és lelki szinten is érezteti hatását, hiszen a csakrák jólléte és harmonikus együttműködése a teljes energiarendszerünkre hatással van.

A hegyikristály pozitív hatása az immunrendszerünkre is hat. Mint tudjuk az immunrendszer a teljes test gyógyulási folyamatait irányítja- ebben a jellemzőben is érződik a kő „Mester gyógyító” hatása. Tud hatni egyesével a különböző testtájakra, panaszokra, csakrákra, vagy betegségekre. Legnagyobb ereje mégis abban lakozik, hogy mindezek felett állva egy mindenre ható, általános energetikai és gyógyító hatással bír.  

Mire jó a hegyikristály?

A teljes listát nem tudjuk felsorolni, ezért csak megemlítünk néhány fontos területet, amikre jótékony hatással lehet a hegyikristály: erősíti és nyugtatja a fárad szemeket és az érzékeny bőrt, jó hatással van az ízületekre és a gerincoszlop panaszaira. De nagyszerű erővel bír emésztési, vérellátási és a gyomorral és belekkel kapcsolatos nehézségek esetén is.

A hegyikristály ezen kívül erőteljes pozitív hatással van lelki életünkre is. Pozitívan hat a nagy energiaveszteséggel járó időszakokban, vagy tevékenységek során- mintegy általános energetizáló hatással bír.

Oldja az energiarendszerünk blokkjait, így pozitívan hat a legtöbb diszharmónia kialakulására, vagy a felborult egyensúlyi állapotokra.

Erősíti az aurát és a védekezőképességet, szuperül véd minket a negatív rezgésektől és hatásoktól.

A hegyikristály jótékony hatásai

Használd ezt a nagyszerű követ és töltsd fel magad jó rezgésekkel akár minden egyes nap!

Good Vibes – Good Life

Kapcsolódó cikkek

boldog kapcsolat

A boldog kapcsolat titka

A boldog kapcsolat titka – hogyan teremts boldog emberi kapcsolatokat magad köré? Az emberi kapcsolatoknak sokféle felfogása létezik. Sok pszichológus, filozófus, orvos, közgazdász, politikus, jógaoktató

Tovább olvasom
Szerelem

Szerelem Valentin-napra?

Szerelem Valentin-napra – varázsolj valódi szerelmet az életedbe! Közeleg az év legszerelmesebb napja, a Valentin-nap és Te pedig egyedül vagy? Vagy lennének jelöltek, de nem

Tovább olvasom
A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító hatása Önismereti, vagy spirituális utadon haladsz? Ezen az úton az összes kő közül talán a hegyikristály lehet a legnagyszerűbb kísérőd. Nem véletlen,

Tovább olvasom
Az ametiszt lelki hatásai

Az ametiszt lelki hatásai

Korábbi cikkeinkben már olvashattál az ametiszt legfontosabb tulajdonságairól, jótékony- és spirituális hatásairól. (ITT– ITT és ITT). Most nézzük meg az ametiszt lelki hatásait, vizsgáljuk meg,

Tovább olvasom