GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGYAN HASZNÁLJAM A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACKOT?

A palackot egyszerűen töltsd fel vízzel, majd – a legjobb hatás érdekében – várj 7-10 percet. 7 perc után már fogyaszthatod is a saját kristályelixíred!

MILYEN VÍZZEL TÖLTSEM FEL A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACKOMAT?

Amennyiben lehetőséged van friss forrásvízzel feltölteni a palackodat, az maga a főnyeremény! 🙂 Ha azonban hozzánk hasonlóan Te is egy nagyvárosban élsz és nem csordogál egy ivóvíz tisztaságú patak, vagy forrás a közeledben, a palack szűrt vízzel való feltöltését javasoljuk.

MIÉRT JÓ NEKEM, HA GOOD VIBES PALACKBÓL ISZOM A VIZET?

A good vibes kristálypalack segítségével néhány perc alatt egyszerű tisztított vízből kristályelixírt készíthetsz magadnak.

MI AZ A KRISTÁLYELIXÍR?

A víz egy információhordozó anyag, mely képes átvenni és megőrizni a vele érintkező anyagok rezgéseit. Köztudott, hogy Földünk természetes anyagai közül a drágakövek nagyon jó hatással vannak az emberi szervezetre, hisz kiemelkedően jók a rezgéseik. A történelem során minden fejlett kultúra elismerte és használta a drágakövekben rejlő lehetőségeket. A good vibes kristálypalackok átemelik ezt a módszert a modern időkbe és lehetővé teszik, hogy az általad választott good vibes kristálypalack segítségével egyszerűen elkészíthesd a saját kristályelixíred. A rohanó hétköznapok során egyszerűen töltekezhetsz a hegyikristály, a rózsakvarc, vagy az ametiszt pozitív erejével.

MILYEN GYAKRAN FOGYASZTHATOK KRISTÁLYELIXÍRT?

A kristályelixírből nem lehet túl sokat fogyasztani, így ugyanannyit fogyaszthatsz belőle, mint amennyit fogyasztanál bármilyen más minőségű vízből.

MI A TEENDŐM A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACKOMMAL AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT?

A good vibes kristálypalack minden egyes része tisztán érkezik hozzád, mégis azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mosd el őket mosogatógépben.

MILYEN RÉSZEI VANNAK A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACKOKNAK?

A good vibes kristálypalackok négy részre szedhetők szét, melyek a következők:

-gumis aljú fém talprész,

-kristálycsúcs rész fém talapzattal,

-üveg rész good vibes logóval és

-csavaros fém kupak textil zsinórral.

Ezen kívül a good vibes palack extra tartozéka a logóval és textil zsinórral ellátott neoprén tok.  

HOGYAN TISZTÍTSAM A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACKOT?

A good vibes kristálypalack üveg része mosogatógépben mosható. Többi részét puha szivaccsal, kézi mosogatószerrel és meleg vízzel tisztíthatod. A neoprén tok vizes ronggyal tisztítható.

MIÉRT AZ A NEVE A KRISTÁLYPALACKNAK, HOGY GOOD VIBES?

A good vibes angol kifejezés jelentése „jó rezgés”. Azért választottuk ezt a nevet márkánknak, mert hiszünk benne, hogy a kristályelixír fogyasztása hozzájárul a jó rezgésed megteremtéséhez.

Logónk rékerült minden egyes good vibes kristálypalackra, mely pozitív megerősítésként közvetlenül Rád is jó hatással van.  

MILYEN POZITÍV HATÁSA VAN A HEGYIKRISTÁLYNAK?

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

MILYEN POZITÍV HATÁSA VAN A RÓZSAKVARCNAK?

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

MILYEN POZITÍV HATÁSA VAN AZ AMETISZTNEK?

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

GYÓGYSZERNEK, VAGY GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNYNEK MINŐSÜL-E A KRISTÁLYELIXÍR? 

Nem. A good vibes kristálypalackban készíthető kristályelixír nem számít gyógyszernek, sem pedig gyógyhatású készítménynek. A good vibes kristálypalackok esetében a kristályok pozitív hatásairól szóló szakirodalmi tényekre és tapasztalati, valamint néphagyományi összegzésekre támaszkodtunk. Fontos azonban kiemelnünk, hogy a kristályelixír fogyasztása nem ígér semmiféle pozitív változást sem egészségügyi, sem lelki síkon.

MILYEN MÉRETŰ A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACK?

A good vibes kristálypalackok pontos méreteiről és egyéb paramétereiről részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

MIT JELENT, HOGY A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACK EGYEDI TERMÉK?

A good vibes kristálypalackokban található kristályok egytől egyig kézzel csiszolt, eredeti kristályok. A kristályokat a természet alkotta, ezért két kristály soha nem lesz teljesen egyforma, emiatt pedig mindegyik good vibes kristálypalack is megismételhetetlen. Az esetleges minimális eltérések a kristálycsúcsok közt (pl.: méret, alak, szín, belső erezettség, stb…) ebből adódnak. Ezek a minimális különbségek azonban csak növelik a good vibes kristálypalackok egyediségét.

MIBŐL KÉSZÜLT A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACK?

A good vibes kristálypalackok alapanyagairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

EL TUD-E TÖRNI A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACK?

A good vibes kristálypalackok üvegből készültek. Ennek előnye, hogy környezetbarát, könnyen tisztítható, valamint átlátszósága miatt kiemeli a palackokban található kristálycsúcsok szépségét. Azonban mint minden üveg, törékenyek. Kérünk, hogy a mindennapok során használd a neoprén védőtokot a good vibes kristálypalack védelmében, valamint a védőtok használata mellett is fordíts speciális figyelmet a good vibes kristálypalackodra.

TÁROLHATOK-E A VÍZEN KÍVÜL MÁS FOLYADÉKOT IS A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACKOMBAN?

Bármely más folyadék (pl.: tea, kávé, üdítő) némely összetevői (pl: koffein, színezék, szénsav) elszínezheti, vagy máshogyan károsíthatja a good vibes kristálypalackban található kristálycsúcsokat. Ezért semmiképp nem javasoljuk, hogy tisztított vízen kívül bármi egyebet tárolj a good vibes kristálypalackodban. 

HOGYAN MARAD HIDEG A VIZEM A GOOD VIBES PALACKOMBAN?

A good vibes palackhoz kapható neoprén védőtok gondoskodik róla, hogy a palackba töltött vized a nap folyamán megőrizze hőmérsékletét. Kérjük, a palackodat ne tárold hűtőszekrényben, elegendő, ha reggel hűvös szűrt vízzel töltöd fel és használod a neoprén védőtokodat.

TÁROLHATOK-E MELEG VIZET A GOOD VIBES KRISTÁLYPALACKOMBAN?

Bár a good vibes kristálypalackok hőedzett üvegből készültek, a bennük található kristálycsúcsok érzékenyen reagálhatnak a nagy hőingadozásra. Emiatt kérünk, hogy testhőmérsékletű, vagy ihatóra hűtött hőmérsékletű vizet tárolj a good vibes kristálypalackodban.

MIRE JÓ A NEOPRÉN VÉDŐTOK?

A neoprén védőtoknak több funkciója is van. Elsődlegesen megőrzi a good vibes kristálypalackba töltött szűrt víz hűvösségét. Másodsorban védelmet biztosít a palackodnak a mindennapi használat során. Kérjük, ne feledkezz meg róla, hogy a good vibes kristálypalackok üvegből készülnek, így a neoprén védőtok használata mellett is speciális odafigyelést igényelnek részedről.

FELTÖLTÉS ALATT:

RENDELÉS MENETE

FIZETÉS MENETE

KISZÁLLÍTÁS MENETE

NEMZETKÖZI RENDELÉSEK

VISZONTELADÓK

INFLUENCEREK

Amennyiben olyan kérdésed van, melyre nem kaptál választ a weboldalon, vagy a GYIK-ben, fordulj hozzánk bizalommal a goodvibes.hu@gmail.com email címen.