Engedd meg, hogy a szerelem rád találjon!

szerelem

Engedd meg, hogy a szerelem rád találjon!

A Valentin-nap közeledtével egyre nő az emberekben a vágy a szerelem, valamint egy boldog és jól működő párkapcsolat iránt. Ha Te is így vagy ezzel, akkor feltétlen olvasd el a következő cikkünket. Mindegy, hogy egyedül, vagy párkapcsolatban élsz. Ha megfogalmazódott benned az igény, hogy végre boldogan és szerelemben élj, vesd bele magad!

Mint azt előző cikkünkben említettük, a féldrága köveket a történelem legkülönbözőbb korszakaiban szentnek és hatalmas erővel bírónak tisztelték. A jólműködő kapcsolatok kialakításához már ajánlottuk nektek az ametiszt gyógyító erejét. Ez a kő lehetővé teszi, hogy kapcsolódj valódi önmagaddal és kialakítsd a belső békédet, hogy ebbe a kialakult rendbe tudd magadhoz vonzani a megfelelő jelölteket. Ezen felül pedig segít az intuíciód felerősítésében, hogy a jelöltek közül ki tudd választani a leginkább neked valót. Erről a folyamatról és a hozzá szükséges lépésekről ITT olvashatsz bővebben.

szerelem

Mai cikkünkben azonban az ultimate szerelmi ásványt, a rózsakvarcot hoztuk el nektek. Olvassátok és szeressetek bele Ti is! 

A rózsakvarcot bizonyos kultúrákban a szeretet és szerelem kövének is nevezték. Nem véletlen, hiszen a szerelmi életünkre legerősebben ható ásványról beszélünk! Hogy hogyan teszi mindezt?

FELTÉTEL NÉLKÜLI ÖNELFOGADÁS:

Mindenek előtt a rózsakvarc az önmagunkkal ápolt viszonyt teszi helyre. Sok szólásmondás van minden nyelvben arról, hogy míg önmagadat nem szereted, nem várhatod el senkitől, hogy szeressen téged. Úgy tűnik, hogy némi igazságot biztosan rejtenek ezek a sorok, hiszen az ősi erővel bíró rózsakvarc is itt kezdi el a munkáját. A kő abban támogatja az elixírét fogyasztókat, hogy önmagukat minél jobban el tudják fogadni, meg tudják szeretni. Ez a szeretet azonban nagyon fontos, hogy ne legyen feltételekhez kötve! Az nem igazi önszeretet, ha csak olyan módon tudunk pozitív viszonyba kerülni magunkkal, ha előtte teljesítünk bizonyos feltételeket.

szerelem

A mai pszichológiai kutatások azt állítják, hogy a lelki békénk alapja önmagunk teljes és feltétel nélküli elfogadása. Rajta hát! Tegyük meg az első lépést ebbe az irányba! Fogyasszuk a good vibes kulacsunk rózsakvarc elixírjét és alapozzunk meg egy jó kapcsolatot- mindenek előtt önmagunkkal.

SZÍV MEGNYITÁSA:

A jógából jól ismert fogalom a szívcsakra és a szív megnyitása. Ez a mindennapok nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy kinyitjuk a szívünket az új lehetőségek előtt és készen állunk arra, hogy befogadjunk valakit. A szerelem megtalálásához ez elengedhetetlen lépés! Hiszen nem fog a szerelem zárt ajtókon kopogtatni. Ha azt látja, hogy nem állunk készen, nem vagyunk nyitottak az ő érkezésére, akkor bizony nem fog erőszakoskodni. Tehát az önelfogadás után a következő lépésnek annak kell lennie, hogy felkészülünk a szerelem fogadására és megnyitjuk a szívünket előtte. Ebben segít minket a rózsakvarc elixír, melyet a good vibes kristálykulacsunkban nagyon egyszerűen elkészíthetünk! Fogyasszuk mindennap, hogy szívünk nyitva legyen a szerelem előtt! 

szerelem

A BIZALOM MEGERŐSÍTÉSE:

Ha már ránk talált a szerelem, akkor sem árt dolgozni a kapcsolatunkon. A bizalom alapja lehet bármely jól működő szerelmi viszonynak, hiánya azonban fel is tudja őrölni azt. Ha megtaláltuk életünk párját és vele szeretnénk leélni minden egyes napunkat, akkor érdemes egy bizalomteli, biztos kapcsolatot kialakítani vele. Amennyiben esetleges régi kapcsolataink okán ezzel problémánk van, segíthet egy jó pszichológus, de ezt kiegészítve a good vibes rózsakvarc kristálypalackunk és a benne elkészített rózsakvarc kristály elixírünk is nagy segítségünkre lehet. Dolgozzunk a régi sérelmek feloldásán és elengedésén, hogy az újonnan ránk talált szerelem a maga valójában bontakozhasson ki és ne árnyékolják be régi felhők.

szerelem

HARMÓNIA MEGERŐSÍTÉSE:

Ha sikerült egy bizalmi légkört kialakítanunk, a rózsakvarc a továbbiakban is segítségünkre lehet. Rezgései ugyanis elősegítik nemcsak az önmagunkkal, de a választottunkkal való harmonikus kapcsolódás kialakulását és fenntartását is. A harmónia megerősödésével pedig végre beköszönthet életünkbe a nagybetűs boldog SZERELEM.

Ez tehát a rózsakvarc receptje ahhoz, hogy végre meg tudd engedni magadnak, hogy az igaz szerelem Rád találhasson! Sok sikert kívánok mindenkinek élete párjának megtalálásához és egy boldog, szeretettel teli élet kialakításához! Ne feledjétek: bármelyik ponton is álltok, a good vibes kristálypalackok épp a megfelelő módon tudják szerelmi életeteket megtámogatni!

szerelem

Hívjátok hát segítségül a kristályok és a good vibes kristálykulacs erejét!

Kapcsolódó cikkek

boldog kapcsolat

A boldog kapcsolat titka

A boldog kapcsolat titka – hogyan teremts boldog emberi kapcsolatokat magad köré? Az emberi kapcsolatoknak sokféle felfogása létezik. Sok pszichológus, filozófus, orvos, közgazdász, politikus, jógaoktató

Tovább olvasom
Szerelem

Szerelem Valentin-napra?

Szerelem Valentin-napra – varázsolj valódi szerelmet az életedbe! Közeleg az év legszerelmesebb napja, a Valentin-nap és Te pedig egyedül vagy? Vagy lennének jelöltek, de nem

Tovább olvasom
A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító hatása Önismereti, vagy spirituális utadon haladsz? Ezen az úton az összes kő közül talán a hegyikristály lehet a legnagyszerűbb kísérőd. Nem véletlen,

Tovább olvasom
Az ametiszt lelki hatásai

Az ametiszt lelki hatásai

Korábbi cikkeinkben már olvashattál az ametiszt legfontosabb tulajdonságairól, jótékony- és spirituális hatásairól. (ITT– ITT és ITT). Most nézzük meg az ametiszt lelki hatásait, vizsgáljuk meg,

Tovább olvasom