A boldog kapcsolat titka

boldog kapcsolat

A boldog kapcsolat titka – hogyan teremts boldog emberi kapcsolatokat magad köré?

Az emberi kapcsolatoknak sokféle felfogása létezik. Sok pszichológus, filozófus, orvos, közgazdász, politikus, jógaoktató megalkotta már a saját elméletét az emberi kapcsolatok ügyében. Mindegyik más és más, egy dolog azonban közös bennük: mind a jólműködő, boldog kapcsolat titkát kutatja.

A megközelítések közül az ásványok szerepe leginkább az ezoterikus megközelítésekben hangsúlyos. Mint azt már korábbi cikkeinkben említettük az ásványoknak speciális rezgései vannak, melyek az emberi testre, lélekre, elmére, de akár az emberek közti kapcsolatokra is pozitív hatást tudnak gyakorolni. Mindegyik ásvány teljesen egyedi rezgésekkel rendelkezik, mely rezgések erős hatással vannak az őket körülvevő energiamezőkre. Energiamezővel minden egyes ember rendelkezik, de az emberi kapcsolódások során a két ember energiája összeadódik, majd pedig módosul. Vagyis minden találkozásnak egyedi szerkezetű rezgése keletkezik. Ezt a találkozások alkalmával keletkezett rezgést is befolyásolni, emelni tudják tehát a kristályok.

boldog kapcsolat

Te hogy vagy a kapcsolataiddal? Te is szeretnél jobban működő emberi kapcsolatokkal büszkélkedni? Érdekel, hogyan lehet több barátod, velük pedig hogyan tudsz minél több gondtalan estét és hétvégét eltölteni? Szeretnéd, ha a családi vacsorák az önfeledt jókedvről és az őszinte beszélgetésekről szólnának? Szeretnél az üzleti életedbe eredményes megbeszéléseket, sikeres tárgyalásokat?

Mindennapjaink tele vannak kapcsolódásokkal. Némelyikük kellemesebb, némelyikünk sajnos nem annyira. De nem kell ennek feltétlenül így lennie. Miért is ne lehetne minden találkozónk kellemes, legyen szó akár munkahelyi, akár mindennapi ügyes-bajos ügyintézésről?

Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy hogyan tudod letenni esetleges régi sérelmeidet, hogyan tudod megnyitni szívedet egy új és jólműködő boldog kapcsolat előtt. Tanuld meg, hogyan védheted meg magad az esetleges romboló kapcsolatoktól és hogy hogyan sokszorozhatod meg lehetőségeidet azáltal, hogy magad körül pozitív rezgéseket teremtesz! Tarts velünk az emberi kapcsolatok bonyolult útvesztőjében és végül hozz magaddal néhány hasznos választ és segítőt!

boldog kapcsolat

HOGYAN DOLGOZZ?

A boldog kapcsolat eléréséhez többféle módon is dolgozhatsz a kristályokat segítségével:

-gyógyíthatod önmagadat és emelheted saját rezgésszinted a kristályok erejével

-támogathatod partnered/barátod/rokonod rezgéseit azáltal, hogy kristályt, vagy kristályt tartalmazó használati tárgyat ajándékozol neki

-emelheted kettőtök kapcsolódását is a kristályok erejével.

SOKSZOROZD MEG A KRISTÁLYOK EREJÉT:

Minden kristály egyedi erővel rendelkezik, mely erőt közvetlen és közvetett módon is élvezheted, hiszen ismerőseid rezgéseit is emelheted azáltal, ha kristályt, vagy kristályt tartalmazó tárgyat ajándékozol nekik. A good vibes kristálykulacs tökéletes választás akár magadnak, akár szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak! Használjatok akár mind a good vibes kristálykulacsokat, hiszen a kristályok harmonizáló hatása megsokszorozódik, amennyiben egy kapcsolódásban (legyen az barát, üzleti, vagy szerelmi) résztvevő mindkét fél emelkedett rezgésekkel rendelkezik és így lépnek kapcsolatba egymással.

boldog kapcsolat

A KRISTÁLYOK EREJE:

Lássuk, hogy mely kristályok milyen gyógyító erővel bírnak, vagyis milyen helyzetekben, állapotokban használhatod őket és fordíthatod erejüket a javadra!

A hegyikristály, vagy más néven Mester Gyógyító minden kristály közül a legerősebb hatással bíró kő. A jóllét köve, mely segíti a tiszta és fókuszált gondolatok megszületését, valamint betölti a teret a nyugalom és kiegyensúlyozottság érzésével. Ha bővebben olvasnál erről a csodás kőről, ITT, ITT és ITT megteheted!

A rózsakvarc a leginkább harmonizáló hatású kő, mely hatásáról ITT olvashatsz. Közelsége megnyugtat, felerősíti a belső béke érzését és hatékonyan enyhíti a stressz tüneteit.

Az ametiszt rengeteg jótékony hatással bír, melyekről például ITT és ITT olvashatsz bővebben. Például segít elmélyülni a meditációban és kapcsolódni a legbelsőbb, intuitív énünkkel. Felerősíti az inspirációnkat, így utat nyit új ötletek és kiváló célok megjelenésének.

De az általános hatásokon túl nézzük meg, hogy melyik kő hogyan segíthet egy boldog kapcsolat kialakításában.

LÉPJ TOVÁBB A RÓZSAKVARC SEGÍTSÉGÉVEL!

rozsakvarc kristalykulacs
goodvibes rózsakvarc kristálykulacs

A rózsakvarcot gyakran nevezik a szeretet kövének. Hatása képes megnyitni szíved a kapcsolódásokra, ezáltal nagyobb teret engedve a körülötted lévő emberek közeledésének. Kapcsolódásaink minőségén is rendkívül sokat tud javítani, hiszen hatására képesek lehetünk előítéleteinket és elvárásainkat lerakni, társainkat, családtagjainkat feltétel nélkül elfogadni. Ez a fajta közeledés egy magas minőségű, tiszta kapcsolódást tud lehetővé tenni számunkra. Bizonyos kapcsolódási problémák esetében is nagyszerű segítőnk lehet ez a kő! Nagyon sok ember életében jelen van a megsebzettség, megbántódás érzése, mely nem engedi őket szabadulni, továbblépni. Ez az érzés nagyon gyakran bezárja szívünket és elzárja azt más emberek közeledésétől.

Ha Téged is megbántott valaki, ha Te sem tudtál még továbblépni, akkor nagyszerű kísérőd lehet ez a kő! Lehetséges, hogy ezek az érzések tartanak távol attól, hogy magasabb minőségben kapcsolódj társaidhoz. A kő segítségével szíved megnyugvásra lelhet és ezáltal tovább tudsz lépni lelked megsebzettségén a megbocsátás felé.

A megbocsátás egy nagyon fontos lépés. Addig a pillanatig ugyanis, míg ez nem következik be, energiáinkat, figyelmünket az az esemény és az a személy köti le, aki megbántott minket. Megbocsátani tehát nemcsak a másik fél miatt kiemelten fontos, hanem saját érdekünkben is. A rózsakvarc közelsége segíthet elengedni ezeket a sérelmeket, melyeken őrlődünk, hogy helyüket pozitív, tiszta, jó rezgések tölthessék fel.

Tartsuk magunknál a good vibes kristálypalackunkat minden nap, míg ezzel a nehézséggel küzdünk! A rózsaszín kristály puszta látványa is üdítő, de a benne készült good vibes kristályelixír elsöprő erővel bír! Igyál naponta akár 1-2 liternyit a good vibes kristálypalackodban előállított elixírből és élvezd a hatását, melyet kapcsolataidra fejt ki! Bocsáss meg és éld a saját, jó rezgésekkel övezett életed! Nyisd meg a szíved és töltsd meg jóbarátokkal, rokonokkal, szerető emberekkel!

VÉDD MEG MAGAD A ROSSZ REZGÉSEKTŐL  AMETISZTTEL: 

ametiszt kristálykulacs
goodvibes ametiszt kristálykulacs

Az ametiszt az intuíció és az egyensúly köve, mely nagyban tudja támogatni a kapcsolódásinkat a többi emberhez. Nem mindig tudjuk megválasztani azokat az embereket, akikkel utunk során kapcsolatba kell kerülnünk. Sok olyan helyzet adódik a mindennapok során, amikor idegen, számunkra elsőre nem feltétlen rokonszenves emberekkel kell kapcsolatba lépnünk. Gondoljunk csak a mindennapos teendőkre, ügyintézésekre. Ezekben az esetekben sem kell azonban félnünk attól, hogy az alapvetően jó rezgéseinket lerombolják ezek az emberek! Az ametiszt éppen ebben tud minket támogatni. Közelségével segít megvédeni magunkat ezektől a káros, vagy negatív rezgésektől, származzanak azok akárkitől.

Ha magunkkal visszük a good vibes kristálypalackunkat a nap során, már a puszta jelenléte is hatalmas támogató erővel bír. Az ebben készült good vibes kristályelixír azonban megsokszorozza jótékony hatásait! Fogyasszuk minden nap a good vibes kristályüvegünkben előállított amtiszt elixírt és kapcsolataink mentesek lesznek a negatív rezgésektől, helyette erővel, lelkesedéssel és jókedvvel fognak minket feltölteni.

TEREMTS MEGFELELŐ KÖZEGET A HEGYIKRISTÁLY EREJÉVEL:

goodvibes hegyikristály kulacs
goodvibes hegyikristály kulacs

A hegyikristály, vagy Fényhozó ősidők óta az egyik legerősebb féldrágakő. Ereje abban rejlik, hogy finoman, mégis hatalmas erővel képes a környezetét megtisztítani és egyben feltölteni. Kapcsolataidra is jótékony hatással lehet jelenléte.

Érezted már azt, hogy egy beszélgetés akár jól is sikerülhetne, ha újra lehetne kezdeni? Ha meg lehetne ismételni egy szebb, vagy nyugodtabb helyen, akkor talán minden simán menne. Mind voltunk már ilyen szituációban. Újra kezdeni azonban általában nem lehet. Meg lehet azonban előzni ezeket a helyzeteket! Ha tudod, hogy egy fontos megbeszélésre, vagy akár családi összejövetelre vagy hivatalos, ahol jobb szeretnéd, ha közös nyelvet tudnátok beszélni, kompromisszumra és közös megoldásra tudnátok jutni- ebben nagyon jó partner a hegyikristály.

boldog kapcsolatok

Egyszerűen vidd magaddal a good vibes kristálypalackodat a találkozóra és a siker garantált! Ha pedig előtte néhány napig a good vibes kristálykulacsodban készített hegyikristály elixírt fogyasztottál, még inkább érezheted jótékony hatását. Ne hagyd, hogy egy rossz légkör, egy negatív ember, vagy közeg befolyásolja az életedet. Teremts jó rezgéseket a good vibes kristálypalackoddal, bárhol is jársz a világban és így kapcsolódásaid boldogok, sikeresek és jövedelmezőek lehetnek! Ilyen könnyedén segíthetnek hát ezek a gyönyörű kövek, a boldog kapcsolat kialakításában.

good vibes- good life

Kapcsolódó cikkek

boldog kapcsolat

A boldog kapcsolat titka

A boldog kapcsolat titka – hogyan teremts boldog emberi kapcsolatokat magad köré? Az emberi kapcsolatoknak sokféle felfogása létezik. Sok pszichológus, filozófus, orvos, közgazdász, politikus, jógaoktató

Tovább olvasom
Szerelem

Szerelem Valentin-napra?

Szerelem Valentin-napra – varázsolj valódi szerelmet az életedbe! Közeleg az év legszerelmesebb napja, a Valentin-nap és Te pedig egyedül vagy? Vagy lennének jelöltek, de nem

Tovább olvasom
A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító hatása

A hegyikristály gyógyító hatása Önismereti, vagy spirituális utadon haladsz? Ezen az úton az összes kő közül talán a hegyikristály lehet a legnagyszerűbb kísérőd. Nem véletlen,

Tovább olvasom
Az ametiszt lelki hatásai

Az ametiszt lelki hatásai

Korábbi cikkeinkben már olvashattál az ametiszt legfontosabb tulajdonságairól, jótékony- és spirituális hatásairól. (ITT– ITT és ITT). Most nézzük meg az ametiszt lelki hatásait, vizsgáljuk meg,

Tovább olvasom