Az ametiszt lelki hatásai

Az ametiszt lelki hatásai

Korábbi cikkeinkben már olvashattál az ametiszt legfontosabb tulajdonságairól, jótékony- és spirituális hatásairól. (ITTITT és ITT). Most nézzük meg az ametiszt lelki hatásait, vizsgáljuk meg, hogy milyen hatással lehet lelki életünkre, ha hagyjuk, hogy hasson ránk ennek a nagyszerű kristálynak a rezgése?

Az ametiszt lelki hatásai

Az ametiszt lelki hatásai

Mivel az ametiszt viselőjének, vagy használójának támogató segítséget nyújt meghallani valódi önmagát, ezért nagyszerű társ az új ötletek és a valódi célok megjelenésében is. Tele a szívünk jobbnál jobb ötletekkel, tele a lelkünk igazabbnál igazabb belső célokkal. Ne féljünk ezeket meghallani és elkezdeni tenni azért, hogy el is érjük ezeket.

Az ametiszttel kísért önismereti folyamatok során biztosak lehetünk benne, hogy a felötlő tervek és célok intuitív énünktől származnak, nem pedig valamiféle ránk gyakorolt külső elvárás miatt bukkantak fel elménkben. Ilyenkor nem a társadalom által elvárt célokért kezdünk küzdeni, nem azért csinálunk valamit, hogy valamilyennek tartsanak minket, hanem a saját belső hangunkat, igaz megérzéseinket és igényeinket követjük végre.

Az ametiszt ezáltal az egyensúly köve is- vissza tudunk vele találni önmagunkhoz. Újra meg tudjuk lelni belső egyensúlyunk. Bármennyire is távolodtunk el tőle az évek során, most vissza tudunk találni hozzá.

ametiszt kő használata
ametiszt ásvány

Az ametiszt hatásai rezgéseinkre

A belső egyensúlyunk megtalálása egyúttal a pozitív rezgések visszatérését is támogatja életünkbe. Hiszen eredendően mindenkinek pozitívak a rezgései, ez ne legyen kérdés a fejünkben! Vegyél szemügyre egy békés újszülöttet- legyen az akár ember, akár valamilyen kisállat. Mit gondolsz, neki milyenek a rezgései? Ehhez a belső békéhez és jó rezgéshez segít nekünk visszanyúlni az ametiszt. Megtalálni a gyermeki boldogságot, örömet és elűzni mindenféle félelmet, haragot, rosszallást, mérget és belső szorongást életünkből. Ezek a negatív rezgések ugyanis nem bennünk keletkeznek, hanem egyfajta reakcióként jelennek meg külső dolgokra. Engedd meg ennek a lila misztikumnak, hogy megvédjen téged a környezet folyton negatív és ezáltal káros rezgéseitől.

Az ametiszt lelki hatásai

Az ametiszt kő használata

Amikor azt érzed, hogy Te újra Te akarsz lenni, vissza akarsz találni Önmagadhoz és saját rezgéseidhez, amikor egyensúlyban akarsz lenni és kapcsolódni a gyermeki éneddel- hívd segítségül az ametiszt good vibes kristálykulacsod!

Ametiszt kristály kulacs

Ülj le egyet meditálni és engedd, hogy az ametiszt kristály kulacsod segítsen elmélyülni a folyamatban! Kortyolj egyet az ametiszt kristály elixíredből és kerülj közelebb valódi önmagadhoz és eredendő jó rezgéseidhez! Halld meg a belső hangod, a megérzéseidet, valódi vágyaidat, intuitív terveidet! Az ametiszt kulacs támogatni tud Téged a spirituális utadon- teljes energiarendszeredre pozitív hatással van: testedben végre szétáradhat a boldogság, újra rálelhetsz belső békédre és egyensúlyodra.

ametiszt kristály kulacs
good vibes ametiszt kristály kulacs

Amennyiben szívesen olvasnál az ametiszt jótékony hatásairól, ITT megteheted. Ha pedig spirituális úton jársz, akkor az ametiszt spirituális hatásairól ITT olvashatsz!

Good Vibes – Good Life

Kapcsolódó cikkek

A Föld Himnusza

A Föld Napja Himnusza

Előző cikkünkben (ITT) írtunk a Föld napja történetéről és ajánlottunk néhány nagyszerű programot erre a napra. Ebben a bejegyzésünkben további két olyan lehetőségre invitálunk benneteket,

Tovább olvasom