Ásvány elixír. 1 kristálykulacs = végtelen mennyiségű ásvány elixír

hegyikristály kristálykulacs

Ásvány elixír, de hogyan?

A good vibes kristálykulacs jótékony hatásait a kristályok pozitív rezgéseinek és a víz információhordozó minőségének köszönhetjük.

De hogyan is működik mindez, hogyan készül az ásvány elixír ? Számos tanulmány bizonyítja, hogy a víz egy információhordozó anyag. Ez azt jelenti, hogy képes átvenni és megőrizni a vele érintkező anyagok illetve a rá ható energiák tulajdonságait, azaz rezgéseit. Nemcsak átveszi, de tárolja és tovább is adja. Talán a legjobb bizonyítéka ennek Dr. Masaru Emoto munkássága, akit a vízkristályokról készített fényképei és a vízről alkotott újszerű elméletei tettek híressé.

Dr. Masaru Emoto vízkristályai

Dr. Emoto – a japán alternatív gyógytudományok doktora – kifejlesztett egy módszert, amivel lefényképezhette a lefagyasztott víz kristályszerkezetét. Kiderült, hogy a különböző helyekről származó vizek roppant eltérő kristályszerkezettel rendelkeznek. Míg az érintetlen tájak vizeiből vett minták lenyűgöző szépségű, rendezett hatszögletű kristályokat jelenítenek meg, addig csapvizeink szerkezete rendezetlen, amorf képet mutat. Ez azért lényeges, mert szervezetünk élettani folyamatainak maradéktalan ellátásához rendezett szerkezetű, strukturált vízre van szüksége. Ezért mielőtt a rendezetlen kristályszerkezetű vizet testünk hasznosítani tudná, először át kell alakítania, ami jelentős energiabefektetést igényel.

Munkássága során Dr. Emoto azonban arra is rájött, hogy a víz kristályszerkezete megváltozik a környezetében bekövetkezett változások hatására. Kísérletei tisztán bizonyítják, hogy különböző hatások révén a víz visszanyerheti eredeti rendezett szerkezetét, úgynevezett strukturált állapotát. Ilyenkor a vízkristályok visszanyerik gyönyörű hatszögletű formájukat. Az egyik leghíresebb kísérlete a víz információfelvevő képességének bizonyítására Japánban került sor, amikor egy víztározó vizét – egy zen buddhista szerzetes vezetésével – 150 ember másfél órán keresztül imájával megáldotta. A víz kristályait lefotózták az imádság előtt és után. Mondanunk sem kell, hogy az eredmény megdöbbentő volt.

Ha érdekel, pontosan, hogy is néznek ki ezek a vizkristályok, nézd meg az erről készült videót ITT

Most már értjük, hogyan is viselkedik a víz kristályszerkezete különböző őt érő energiák hatására. Most pedig nézzük meg, hogy milyen változást idézhetnek elő ebben a kristályszerkezetben a good vibes környezettudatos kulacsok jótékony kristályai.

ásvány elixÍr hegyikristály kulacs
good vibes hegyikristály kristálykulacs

A kristályok jótékony hatásai

A természetes drágakövek és féldrágakövek gyógyító hatásai évezredek óta ismertek és számos kultúra használta őket előszeretettel. Szépségük és erejük miatt mindig is tisztelték és nagy becsben tartották őket. Több természeti nép egyesen természetfeletti erőt tulajdonít e különleges, gyógyító köveknek. Előszeretettel használták őket gyógyító rituálék, jóslások és különféle kezelések részeként. A good vibes kristálykulacsok ennek az évezredek óta ismert tudásnak a birtokában születtek meg. Mindegyik általunk használt ásványnak meghatározott jótékony hatása van, melyekről például ITT és ITT olvashatsz bővebben.

A good vibes kristálykulacsok bármelyike jó választás lehet, hiszen mindegyik általunk használt kristálynak – a hegyikristálynak, ametisztnek és rózsakvarcnak -számtalan pozitív tulajdonságát tartják számon.

A rózsakvarc köztudottan erősíti a bennünk lévő szeretetet, megnyugtat és hatékonyan enyhíti a stressz tüneteit; a hegyikristály erősíti az immunrendszert és támogatja a gyógyulási folyamatokat, míg az ametiszt segít elűzni a félelmet, a haragot és a szorongást és erősíti a boldogság és belső béke érzését.

Képzeld csak el, ahogyan a good vibes kristálykulacsba töltött víz azonnal reagál és fokozatosan átveszi a benne lévő ásványok jótékony hatásait. A kristályok különleges rezgései így pozitív, testnek és léleknek egyaránt hasznos energiákkal töltik fel a kulacsba töltött vizet.

kristálykulacs
good vibes kristálykulacs

Ilyen egyszerűen készíthetsz akár az otthonodban a kristályok pozitív tulajdonságaival feltöltött ivóvizet. Az igy készült jótékony kristály elixír pozitív hatással lehet testre és lélekre egyaránt.

Ha teheted, várj legalább 10 percet – vagy ha lehetőséged van rá akár 2 órát mielőtt elfogyasztod, hogy minél nagyobb mértékben kamatoztathasd a számtalan pozitív hatással rendelkező kövek energiáit.

Az emberei szervezet számára javasolt napi folyadékbevitel legalább 2 liter, így mi arra szeretnénk ösztönözni, hogy minden nap legalább négyszer töltsd újra kristálykulacsodat, igy biztosítva a szervezeted számára szükséges napi vízpótlást.

Fogyasztd napi szinten az általad választott kristályból készült ásvány elixír-t és találj vissza belső összhangodhoz, lelj rá lelked békéjére és vedd át az ásvány elixíred jó rezgéseit.

Good Vibes – a kristályok erejével

Kapcsolódó cikkek

ametiszt spirituális hatása

Az ametiszt spirituális hatása

Az ametiszt spirituális hatása Az ametisztet röviden a spiritualitás kövének is szokták nevezni. Talán azért, mert a spirituális élmények és gyakorlások során az ember legfőbb

Tovább olvasom
ametiszt tulajdonságai

Az ametiszt tulajdonságai

Az ametiszt csodálatos kristálya sokféle oldalról megközelíthető. ITT például részletesen írtunk az ametiszt jótékony hatásairól, mely nagyon fontos információ, ha életed részévé szeretnéd tenni azt

Tovább olvasom
Az ametiszt gyógyító hatása

Az ametiszt jótékony hatásai

Az ametiszt jótékony hatásai Az „THE INTUITIVE MIND”, vagyis „Az intuitív elme” elnevezésű good vibes kristálypalackok egy-egy ametiszt csúcsot rejtenek magukban. Ez az elnevezés az

Tovább olvasom
hegyikristály jótékony hatásai

A hegyikristály jótékony hatásai

A hegyikristály jótékony hatásai A good vibes hegyikristály kristálypalack nem véletlen kapta a „THE CLEAR FOCUS”, vagyis a „Tiszta fókusz” elnevezést. Fő támogató ereje a

Tovább olvasom
hegyikristály tulajdonságai

A hegyikristály tulajdonságai

Arra a kérdésre, hogy „Mi a hegyikristály?” röviden ezt lehet felelni: A hegyikristály a szilícium-dioxid fehér színű, sok helyen átlátszó, tiszta kvarcváltozata. A hegyikristály tulajdonságai

Tovább olvasom