Rózsakvarc kristálykulacs – THE LOVE MAGNET

14 990 Ft

Elfogyott

A rózsakvarc kristálykulacs magában hordozza a rózsakvarc jótékony hatásait:

A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet köve. Megnyitja a szívet a szerelemre, barátságra, önmagunk elfogadására és a megbocsátásra. Jó kísérőnk lehet egy gyógyító spirituális úton, mely során jobban megismerjük és elfogadjuk önmagunkat, szeretetteljesen és harmonikusan  kapcsolódunk másokkal.

A rózsakvarc hatása:

» Megnyitja a szívünket a szerelemre, barátságra, önmagunk elfogadására.

» Megerősíti a bizalmat és a harmóniát a kapcsolatainkban.

» Megnyugtat, felerősíti a belső béke érzését és hatékonyan enyhíti a stressz tüneteit.

» Csökkenti a szorongást és az érzelmi hullámzások amplitúdóját.

good vibes - a legjobb választás

ÉRINTÉSMENTES kiszállítás

Megvásárolt termékedet a GLS futárszolgálattal néhány napon belül ÉRINTÉSMENTESEN kézbesítjük.

100% elégedettségi garancia

A goodvibes kristálypalackok nemcsak gyönyörűek, de a minőségük is kiváló! Ezért 100% garanciát vállalunk minden termékünkre. Ha nem vagy elégedett a palackoddal, küldd vissza és visszafizetjük az árát.

Biztonságos fizetés

Cégünk minden szükséges lépést megtesz, hogy adataid a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.

good vibes - legjobb társ a mindennapokban

A good vibes kristálypalack tökéletes útitárs!

Vidd magaddal a praktikus kristálypalackodat, bárhol is jársz a nagyvilágban- így garantáltan feltötő lesz minden utazásod!

good vibes hegyikristály kristálykulacs

A good vibes kristálypalack tökéletes edzőtárs!

Vidd magaddal divatos kristálypalackodat a kedvenc edzésedre, hogy végig energikus és hidratált maradj!

ásvány kulacs

A good vibes kristálypalack tökéletes munkatárs!

Vidd magaddal a letisztult kristálypalackodat a munkahelyedre, vagy a megbeszélésedre egy kávézóban. Fókuszálj nyugodtan a munkádra és az ügyfeledre, hisz a stresszmentes légkör és a jó rezgés már garantált.

ásvány kulacs

Jellemzők

Rózsakvarc kristálykulacs - THE LOVE MAGNET - good vibes

Technikai paraméterek

good vibes kristalypalack meretek
Ajándék védőtok
Ha most vásárolsz good vibes kristálypalackot, megajándékozunk egy neoprén védőtokkal, hogy a palackod útközben is biztonságban legyen. *Elérhető szürke és fekete színekben, a készlet erejéig.

Gyakran ismételt kérdések

A palackot egyszerűen töltsd fel vízzel, majd – a legjobb hatás érdekében – várj 7-10 percet. 7 perc után már fogyaszthatod is a saját kristályelixíred!
Amennyiben lehetőséged van friss forrásvízzel feltölteni a palackodat, az maga a főnyeremény! 🙂 Ha azonban hozzánk hasonlóan Te is egy nagyvárosban élsz és nem csordogál egy ivóvíz tisztaságú patak, vagy forrás a közeledben, a palack szűrt vízzel való feltöltését javasoljuk.
A good vibes kristálypalack segítségével néhány perc alatt egyszerű vízből kristályelixírt készíthetsz magadnak.
A víz egy információhordozó anyag, mely képes átvenni és megőrizni a vele érintkező anyagok rezgéseit. Köztudott, hogy Földünk természetes anyagai közül a drágakövek nagyon jó hatással vannak az emberi szervezetre, hisz kiemelkedően jók a rezgéseik. A történelem során minden fejlett kultúra elismerte és használta a drágakövekben rejlő lehetőségeket. A good vibes kristálypalackok átemelik ezt a módszert a modern időkbe és lehetővé teszik, hogy az általad választott good vibes kristálypalack segítségével egyszerűen elkészíthesd a saját kristályelixíred. A rohanó hétköznapok során egyszerűen töltekezhetsz a hegyikristály, a rózsakvarc, vagy az ametiszt pozitív erejével.

A kristályelixírből nem lehet túl sokat fogyasztani, így ugyanannyit fogyaszthatsz belőle, mint amennyit fogyasztanál bármilyen más minőségű vízből.

A good vibes kristálypalack minden egyes része tisztán érkezik hozzád, mégis azt javasoljuk, hogy az első használat mosd el. 

(ennek részleteit lásd lentebb)

A good vibes kristálypalackok négy részre szedhetők szét, melyek a következők:

-gumis aljú fém talprész,

-kristálycsúcs rész fém talapzattal,

-üveg rész good vibes logóval és

-csavaros fém kupak textil zsinórral.

Ezen kívül a good vibes palack extra tartozéka a logóval és textil zsinórral ellátott neoprén tok.  

A good vibes kristálypalack üveg része mosogatógépben mosható. Többi részét puha szivaccsal, kézi mosogatószerrel és meleg vízzel tisztíthatod. A neoprén tok vizes ronggyal tisztítható.

 

A good vibes angol kifejezés jelentése „jó rezgés”. Azért választottuk ezt a nevet márkánknak, mert hiszünk benne, hogy a kristályelixír fogyasztása hozzájárul a jó rezgésed megteremtéséhez.

Logónk rékerült minden egyes good vibes kristálypalackra, mely pozitív megerősítésként közvetlenül Rád is jó hatással van.  

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

Nem. A good vibes kristálypalackban készíthető kristályelixír nem számít gyógyszernek, sem pedig gyógyhatású készítménynek. A good vibes kristálypalackok esetében a kristályok pozitív hatásairól szóló szakirodalmi tényekre és tapasztalati, valamint néphagyományi összegzésekre támaszkodtunk. Fontos azonban kiemelnünk, hogy a kristályelixír fogyasztása nem ígér semmiféle pozitív változást sem egészségügyi, sem lelki síkon.

A good vibes kristálypalackok pontos méreteiről és egyéb paramétereiről részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

A good vibes kristálypalackokban található kristályok egytől egyig kézzel csiszolt, eredeti kristályok. A kristályokat a természet alkotta, ezért két kristály soha nem lesz teljesen egyforma, emiatt pedig mindegyik good vibes kristálypalack is megismételhetetlen. Az esetleges minimális eltérések a kristálycsúcsok közt (pl.: méret, alak, szín, belső erezettség, stb…) ebből adódnak. Ezek a minimális különbségek azonban csak növelik a good vibes kristálypalackok egyediségét.

A good vibes kristálypalackok alapanyagairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

A good vibes kristálypalackok üvegből készültek. Ennek előnye, hogy környezetbarát, könnyen tisztítható, valamint átlátszósága miatt kiemeli a palackokban található kristálycsúcsok szépségét. Azonban mint minden üveg, törékenyek. Kérünk, hogy a mindennapok során használd a neoprén védőtokot a good vibes kristálypalack védelmében, valamint a védőtok használata mellett is fordíts speciális figyelmet a good vibes kristálypalackodra.

Bármely más folyadék (pl.: tea, kávé, üdítő) némely összetevői (pl: koffein, színezék, szénsav) elszínezheti, vagy máshogyan károsíthatja a good vibes kristálypalackban található kristálycsúcsokat. Ezért semmiképp nem javasoljuk, hogy tisztított vízen kívül bármi egyebet tárolj a good vibes kristálypalackodban. 

A good vibes palackhoz kapható neoprén védőtok gondoskodik róla, hogy a palackba töltött vized a nap folyamán megőrizze hőmérsékletét. Kérjük, a palackodat ne tárold hűtőszekrényben, elegendő, ha reggel hűvös szűrt vízzel töltöd fel és használod a neoprén védőtokodat.

Bár a good vibes kristálypalackok hőedzett üvegből készültek, a bennük található kristálycsúcsok érzékenyen reagálhatnak a nagy hőingadozásra. Emiatt kérünk, hogy testhőmérsékletű, vagy ihatóra hűtött hőmérsékletű vizet tárolj a good vibes kristálypalackodban.

A neoprén védőtoknak több funkciója is van. Elsődlegesen megőrzi a good vibes kristálypalackba töltött szűrt víz hűvösségét. Másodsorban védelmet biztosít a palackodnak a mindennapi használat során. Kérjük, ne feledkezz meg róla, hogy a good vibes kristálypalackok üvegből készülnek, így a neoprén védőtok használata mellett is speciális odafigyelést igényelnek részedről.

Amennyiben olyan kérdésed van, melyre nem kaptál választ a weboldalon, vagy a GYIK-ben, fordulj hozzánk bizalommal a goodvibes.hu@gmail.com email címen.