Hegyikristály kristálykulacs – THE CLEAR FOCUS

14 990 Ft

Elfogyott

A hegyikristály kristálykulacs magában hordozza a hegyikristály jótékony hatásait:

A hegyikristály a jóllét köve, mely segíti a tiszta és fókuszált gondolatok megszületését és azok hatékony manifesztálását. Az egyik legerősebb gyógyító hatással rendelkező ásvány, ezért nevezik Fényhozónak és Mester gyógyítónak is. Rövid idő alatt képes magába szívni és tárolni a rá összpontosuló energiákat, ezáltal betölteni a teret világossággal, valamint a nyugalom és kiegyensúlyozottság érzésével.

A hegyikristály hatása:

» Fokozza a jóllétet.

» Megtisztítja az elmét, segíti a tudatos fókuszáltságot és a manifesztációt.

» Erősíti az immunrendszert, támogatja a gyógyulási folyamatokat.

» Tisztítja és pozitív rezgéssel tölti be a teret.

» Egyensúlyba hozza a csakrákat.

good vibes - a legjobb választás

ÉRINTÉSMENTES kiszállítás

Megvásárolt termékedet a GLS futárszolgálattal néhány napon belül ÉRINTÉSMENTESEN kézbesítjük.

100% elégedettségi garancia

A goodvibes kristálypalackok nemcsak gyönyörűek, de a minőségük is kiváló! Ezért 100% garanciát vállalunk minden termékünkre. Ha nem vagy elégedett a palackoddal, küldd vissza és visszafizetjük az árát.

Biztonságos fizetés

Cégünk minden szükséges lépést megtesz, hogy adataid a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.

good vibes - legjobb társ a mindennapokban

A good vibes kristálypalack tökéletes útitárs!

Vidd magaddal a praktikus kristálypalackodat, bárhol is jársz a nagyvilágban- így garantáltan feltötő lesz minden utazásod!

good vibes hegyikristály kristálykulacs

A good vibes kristálypalack tökéletes edzőtárs!

Vidd magaddal divatos kristálypalackodat a kedvenc edzésedre, hogy végig energikus és hidratált maradj!

ásvány kulacs

A good vibes kristálypalack tökéletes munkatárs!

Vidd magaddal a letisztult kristálypalackodat a munkahelyedre, vagy a megbeszélésedre egy kávézóban. Fókuszálj nyugodtan a munkádra és az ügyfeledre, hisz a stresszmentes légkör és a jó rezgés már garantált.

ásvány kulacs

Jellemzők

Hegyikristály kristálykulacs - THE CLEAR FOCUS - good vibes

Technikai paraméterek

good vibes kristalypalack meretek
Ajándék védőtok
Ha most vásárolsz good vibes kristálypalackot, megajándékozunk egy neoprén védőtokkal, hogy a palackod útközben is biztonságban legyen. *Elérhető szürke és fekete színekben, a készlet erejéig.

Gyakran ismételt kérdések

A palackot egyszerűen töltsd fel vízzel, majd – a legjobb hatás érdekében – várj 7-10 percet. 7 perc után már fogyaszthatod is a saját kristályelixíred!
Amennyiben lehetőséged van friss forrásvízzel feltölteni a palackodat, az maga a főnyeremény! 🙂 Ha azonban hozzánk hasonlóan Te is egy nagyvárosban élsz és nem csordogál egy ivóvíz tisztaságú patak, vagy forrás a közeledben, a palack szűrt vízzel való feltöltését javasoljuk.
A good vibes kristálypalack segítségével néhány perc alatt egyszerű vízből kristályelixírt készíthetsz magadnak.
A víz egy információhordozó anyag, mely képes átvenni és megőrizni a vele érintkező anyagok rezgéseit. Köztudott, hogy Földünk természetes anyagai közül a drágakövek nagyon jó hatással vannak az emberi szervezetre, hisz kiemelkedően jók a rezgéseik. A történelem során minden fejlett kultúra elismerte és használta a drágakövekben rejlő lehetőségeket. A good vibes kristálypalackok átemelik ezt a módszert a modern időkbe és lehetővé teszik, hogy az általad választott good vibes kristálypalack segítségével egyszerűen elkészíthesd a saját kristályelixíred. A rohanó hétköznapok során egyszerűen töltekezhetsz a hegyikristály, a rózsakvarc, vagy az ametiszt pozitív erejével.

A kristályelixírből nem lehet túl sokat fogyasztani, így ugyanannyit fogyaszthatsz belőle, mint amennyit fogyasztanál bármilyen más minőségű vízből.

A good vibes kristálypalack minden egyes része tisztán érkezik hozzád, mégis azt javasoljuk, hogy az első használat mosd el. 

(ennek részleteit lásd lentebb)

A good vibes kristálypalackok négy részre szedhetők szét, melyek a következők:

-gumis aljú fém talprész,

-kristálycsúcs rész fém talapzattal,

-üveg rész good vibes logóval és

-csavaros fém kupak textil zsinórral.

Ezen kívül a good vibes palack extra tartozéka a logóval és textil zsinórral ellátott neoprén tok.  

A good vibes kristálypalack üveg része mosogatógépben mosható. Többi részét puha szivaccsal, kézi mosogatószerrel és meleg vízzel tisztíthatod. A neoprén tok vizes ronggyal tisztítható.

 

A good vibes angol kifejezés jelentése „jó rezgés”. Azért választottuk ezt a nevet márkánknak, mert hiszünk benne, hogy a kristályelixír fogyasztása hozzájárul a jó rezgésed megteremtéséhez.

Logónk rékerült minden egyes good vibes kristálypalackra, mely pozitív megerősítésként közvetlenül Rád is jó hatással van.  

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

A kristályok speciális jótékony hatásairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

Nem. A good vibes kristálypalackban készíthető kristályelixír nem számít gyógyszernek, sem pedig gyógyhatású készítménynek. A good vibes kristálypalackok esetében a kristályok pozitív hatásairól szóló szakirodalmi tényekre és tapasztalati, valamint néphagyományi összegzésekre támaszkodtunk. Fontos azonban kiemelnünk, hogy a kristályelixír fogyasztása nem ígér semmiféle pozitív változást sem egészségügyi, sem lelki síkon.

A good vibes kristálypalackok pontos méreteiről és egyéb paramétereiről részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

A good vibes kristálypalackokban található kristályok egytől egyig kézzel csiszolt, eredeti kristályok. A kristályokat a természet alkotta, ezért két kristály soha nem lesz teljesen egyforma, emiatt pedig mindegyik good vibes kristálypalack is megismételhetetlen. Az esetleges minimális eltérések a kristálycsúcsok közt (pl.: méret, alak, szín, belső erezettség, stb…) ebből adódnak. Ezek a minimális különbségek azonban csak növelik a good vibes kristálypalackok egyediségét.

A good vibes kristálypalackok alapanyagairól részletesen az adott termékoldalon tájékozódhatsz.

A good vibes kristálypalackok üvegből készültek. Ennek előnye, hogy környezetbarát, könnyen tisztítható, valamint átlátszósága miatt kiemeli a palackokban található kristálycsúcsok szépségét. Azonban mint minden üveg, törékenyek. Kérünk, hogy a mindennapok során használd a neoprén védőtokot a good vibes kristálypalack védelmében, valamint a védőtok használata mellett is fordíts speciális figyelmet a good vibes kristálypalackodra.

Bármely más folyadék (pl.: tea, kávé, üdítő) némely összetevői (pl: koffein, színezék, szénsav) elszínezheti, vagy máshogyan károsíthatja a good vibes kristálypalackban található kristálycsúcsokat. Ezért semmiképp nem javasoljuk, hogy tisztított vízen kívül bármi egyebet tárolj a good vibes kristálypalackodban. 

A good vibes palackhoz kapható neoprén védőtok gondoskodik róla, hogy a palackba töltött vized a nap folyamán megőrizze hőmérsékletét. Kérjük, a palackodat ne tárold hűtőszekrényben, elegendő, ha reggel hűvös szűrt vízzel töltöd fel és használod a neoprén védőtokodat.

Bár a good vibes kristálypalackok hőedzett üvegből készültek, a bennük található kristálycsúcsok érzékenyen reagálhatnak a nagy hőingadozásra. Emiatt kérünk, hogy testhőmérsékletű, vagy ihatóra hűtött hőmérsékletű vizet tárolj a good vibes kristálypalackodban.

A neoprén védőtoknak több funkciója is van. Elsődlegesen megőrzi a good vibes kristálypalackba töltött szűrt víz hűvösségét. Másodsorban védelmet biztosít a palackodnak a mindennapi használat során. Kérjük, ne feledkezz meg róla, hogy a good vibes kristálypalackok üvegből készülnek, így a neoprén védőtok használata mellett is speciális odafigyelést igényelnek részedről.

Amennyiben olyan kérdésed van, melyre nem kaptál választ a weboldalon, vagy a GYIK-ben, fordulj hozzánk bizalommal a goodvibes.hu@gmail.com email címen.